OVER ONS

Laat ons beginnen met iets te vertellen over ons

Wij zijn TSQUARE BRANDS en vertegenwoordigen sinds 2017 als sales agent diverse merken in de Benelux zoals Batela, Tantä Rainwear en Pluto Produkter.

Daarnaast hebben we onze eigen lijn ontwikkeld voor de souvenir en cadeau branche, JOYIN, en distribueren dit merk wereldwijd.

Met trots zijn we met Colonial Candle een nieuw avontuur aangegaan als importeur en distributeur voor de Benelux van deze mooie kwaliteitskaarsen vervaardigd in Amerika.

Wie is Colonial Candle?

American Made with Pride – Colonial Candle®

Al meer dan 100 jaar brandt Colonial Candle® fel in de huizen van Amerika. Ons kaarsverhaal begint in 1905 met Mabel Baker, een voormalige leraar op een school in Massachusetts, die begon met het maken van met de hand gedoopte, taps toelopende Bayberry-kaarsen in haar kleine Cape Cod-keuken. De kaarsen werden zo populair bij familie en vrienden dat ze ze begon te verkopen in de plaatselijke ijzerhandel van haar man. Tegen 1909 verkochten veel winkels in de omgeving van Cape Cod mevrouw Baker’s kaarsen en Colonial Candle® was officieel in bedrijf.

Mabel Baker als jonge vrouw

Erkend als het eerste kaarsenbedrijf opgericht door een vrouw, wordt Colonial Candle® nog steeds met trots gemaakt in de VS. Alle collecties van het merk Colonial Candle of Cape Cod worden met zorg gemaakt in North Carolina. We betrekken onze materialen uit de VS en wereldwijd met naleving van strikte kwaliteitsrichtlijnen. Sommige van onze andere merken en onze accessoires zijn ontworpen en getest op kwaliteit in de Verenigde Staten, terwijl ze over de hele wereld worden gekocht.

Van het mengen van onze geur met kleur en was tot de perfecte lont, elke kaars wordt gemaakt volgens exacte specificaties. Onze kenmerkende ovale potten onderscheiden Colonial Candles echt en bieden een ingetogen verfijning en een schonere, gelijkmatigere verbranding.

We nodigen je uit om Colonial Candle te ervaren, de gloed die de huizen van Amerika sinds 1909 verwarmde.

Wij leveren uitsluitend B2B

Bent u als winkel geïnteresseerd in het verkopen van Colonial Candle? Vraag u hier dan een inlog naar onze B2B-omgeving aan.

Bent u consument en wenst u een van onze artikelen aan te kopen? Bekijk hier onze dealerlijst.

Heeft u vragen over Colonial Candle en onze services in de Benelux, vult u dan het contactformulier in.